Hundra procent bonde

Nu på onsdag (12 april) börjar en ny säsong av den danska serien Hundra procent bonde (Bonderøven). Tiden är 21.00 och kanalen SVT 1.

Hundra procent bonde

Om du inte sett det förut så tycker jag att du ska bänka dig framför teven på onsdag. I Hundra procent bonde får man följa Frank och hans liv som småbonde. Det är mycket fokus på självhushållning och avsnitten kan exempelvis handla om att så och skörda, brygga öl, slakta tjur, slunga honung, sy barntäcke och bygga hus. Även frun Theresa och barnen Johan och Alma är med i vissa inslag. Oavsett om du är intresserad av självhushållning eller bara vill se ett mysigt program, så är det mycket sevärt. Frank tar det här med ekologiskt tänk några steg längre… Tyvärr finns det inte på SVT-play så du måste se det på det gamla hederliga sättet, enligt tevetablån.

2 comments

  1. Pingback: Hundra procent bonde är tillbaka | Ekopappan

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>