Ekopappans kalsonger

Inte är det bara barnen som ska ha ekologisk bomull i sina kläder! Även ekopappan vill ha fin ekologisk bomull närmast kroppen :-)

Knowledge cotton apparel

Motivet till att köpa ekologisk bomull är inte bara att minska sin egen exponering för kemikalier. De som arbetar vid oekologiska bomullsodlingar och de familjer som bor i närheten utsätts för stora mängder bekämpningsmedel. Mina ekokalsongen är köpta på Adisgladis som både finns som fysisk butik på Wollmar Yxkullsgatan i Stockholm och som nätbutik. Förutom att de är ekologiska så är de också riktigt sköna!

One comment

  1. Frauke

    Ett tips är underkläder i ekologisk bambu istället för bomull. Det är en snabbväxande, rätt så resurssnål växt (bomullsodling kräver stora mängder vatten) som knappt behöver besprutas även i konventionell produktion. Bättre för miljön alltså!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>