Dop och doppresent

Sonens dop och långväga gäster har gjort att det varit fullt upp här hemma under drygt två veckors tid. Trevligt så klart men ändå skönt att så smått få komma tillbaks till normala rutiner igen. Detta gäller även bloggandet…

Med dop kommer det även doppresenter. Vi valde att inte stå och öppna alla presenter under dopkaffet utan att ta med dem hem för att kunna öppna dem i hemmets lugna vrå. Ett beslut vi är nöjda med, mer tid att umgås med gästerna vid dopet och mysigare presentöppning.

En present var denna lära-gå-vagn. Den är tillverkad av ett företag som heter Plan Toys och är gjord av gummiträd och målad med giftfria färger. Den är för barn 10m+ och sonen är ännu lite för liten. Men den är bra att förvara andra leksaker i och rolig att klättra på. Och så är den ju så snygg :-)

IMG_8434

IMG_8426

 

4 comments

 1. Pingback: Pedagogiska och giftfria klossar | Ekopappan
 2. Linda

  Hej ekoppappan!
  Tack för bra blogg!
  Undrar nu om ni har börjat använda surfbussen? Är ni nöjda?
  Den har ju bara en ”pinne” i mitten jmf med de andra gåvagnarna. Så jag var lite nyfiken på om det var svårare att gå med den.

  • ekopappan

   Tack Linda! Jodå, surfbussen används. Numera även som förvaring av de klossar han fick i julklapp, (se pingback ovanför din kommentar). Nej, den är inte lika stabil som t.ex. en från BRIO. Sonen har haft både surfbussen och en från BRIO och han har använt dem båda. Bromsfunktionen är nog faktiskt också bättre på BRIO-vagnen. Så jag måste nog (tyvärr) säga att surfbussen är svårare att gå med än de mer traditionella vagnarna, men de är inte lika fina och vem har sagt att det ska vara så lätt ;-)

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>