Miljöpåverka din omgivning

Vecka 40 (27 sep-5 okt) är det miljövänliga veckan. Naturskyddsföreningen genomför den veckan varje år en extra satsning, med ett tema som riktar sig till konsumenter. I år är temat ekologisk mat. Förutom att Naturskyddsföreningen gör en massa saker på central och lokal nivå så kan även du och jag hjälpa till. Det går nämligen att beställa gratis informationsmaterial, perfekt att sprida i lunchrummet, öppna förskolan och andra ställen där du tror att folk är mottagliga för lite ekoinformation. Förutom två olika sorters små foldrar följer det också med tre snygga affischer. Här beställer du materialet. Gör som ekopappan, miljöpåverka din omgivning! :-)

Foldrar Naturskyddsföreningen

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>