Vinn boken: Makt plast gift & våra barn

Ekopappans ”ettårskalas” fortsätter med tävling nummer två av de totalt sex olika tävlingar som anordnas fram till månadsskiftet. Vinsterna kommer från företag som jag frågat om de vill vara med och fira att bloggen ekopappan fyller 1 år. Jag har bara frågat företag som jag gillar och som har produkter som jag bloggat om under året.

Nu har du chansen att vinna boken Makt plast gift & våra barn av Ethel Forsberg. Ethel var generaldirektör för Kemikalieinspektionen i nio år och har därför en unik inblick i varför vi omges av alla dessa hälsofarliga kemikalier och varför det är så svårt att få till stånd en förändring. Hon beskriver på ett personligt och intressant sätt kopplingarna mellan industrin, myndigheter och politiken. Boken har även en faktadel om farliga kemikalier i vår vardag samt ett kapitel med konkreta råd och checklistor.

Som jag skrev i min recension av boken i höstas, är Makt plast gift & våra barn en bok jag kan rekommendera för den som vill få en förståelse för problemet och kunskap om hur exponeringen kan minskas. Stort tack till förlaget Sarstad Press som bidragit med den bok ni nu kan vinna.

MAKT PLAST GIFT framsida
Bild: Sarstad Press AB

Tävlingen består i att svara på följande fråga, vars svar du kan hitta här på bloggen: Vad var det för ämne som i höstas upptäcktes i den skomodell som vi hade köpt till sonen?

Rätt svar mailar du till tavling@ekopappan.se, skriv Makt plast gift & våra barn i ämnesraden. Tävlingen pågår fram till imorgon lördag 24/1 klockan 24.00. De rätta svar som inkommit deltar i utlottningen av boken och vinnaren meddelas via mail. Boken skickas endast till adress inom Sverige. Glöm inte att även gilla ekopappans facebooksida, där länkar jag till nya blogginlägg som publiceras. Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad! Vinnaren heter Mette och är underrättad via e-post. Grattis Mette!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>