Vinn ett 6-pack med tygblöjor från POOPS!

Ekopappans ”ettårskalas” har kommit halvvägs, men tre mycket fina priser återstår. Alla vinster kommer från företag som jag frågat om de vill vara med och fira att bloggen ekopappan fyller 1 år. Jag har bara frågat företag som jag gillar och som har produkter som jag bloggat om under året.

Nu har du chansen att vinna ett 6-pack med tygblöjor från POOPS! (värde 799 kronor). Perfekt för dig som vill prova tygblöjor.

Tygblöjorna från POOPS! finns med två olika utföranden på insidan, de som du kan vinna i denna tävling är de med frotté av bambu/ekologisk bomull. Det yttre skiktet består av en polyuretanbelagd polyester som inte släpper igenom fukt. Det som är så finurligt med tygblöjorna från POOPS! är att det med hjälp av tryckknappar går att justera storleken, så att samma blöja passar barnet från cirka 4 till 16 kg. Praktiskt och ekonomiskt jämfört med att behöva köpa tygblöjor i flera olika storlekar, för att inte tala om hur ekonomiskt det är jämfört med engångsblöjor.

Foto: POOPS!
Foto: POOPS!

Vi använder tygblöjorna från POOPS! till vår son och du kan kolla min recension av dem här. Som jag skriver i recensionen använder vi både tygblöjor och engångsblöjor beroende på situationen, varje gång som en tygblöja används så sparar man både pengar och miljö. En bonus är att blöjorna från POOPS! har så klara och fina färger, i somras hade sonen dem utan byxor när det var varma dagar.

Tävlingen består i att svara på följande fråga, vars svar du kan hitta här på bloggen: Frottén består av bambuviskos och ekologisk bomull, men hur många procent är bambuviskos och hur många procent är ekobomull?

Rätt svar mailar du till tavling@ekopappan.se, skriv POOPS! i ämnesraden. Tävlingen pågår fram till torsdag 29/1 klockan 24.00. De rätta svar som inkommit deltar i utlottningen av tygblöjorna och vinnaren meddelas via mail. Priset skickas endast till adress inom Sverige. Glöm inte att även gilla ekopappans facebooksida, där länkar jag till nya blogginlägg som publiceras. POOPS! har också en facebooksida som du hittar här. Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad! Vinnaren heter Emilia och är underrättad via e-post. Grattis Emilia!

One comment

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>