Vinn ett stort plastbantningskit från Lapland Eco Store!

Nu är det dags för grande finale av Ekopappans ”ettårskalas”, nedan presenteras den sista tävlingen. Alla vinster som har varit med under kalasets elva dagar, kommer från företag som jag frågat om de vill vara med och fira att bloggen ekopappan fyller 1 år. Jag har bara frågat företag som jag gillar och som har produkter som jag bloggat om under året.

I denna tävling är priset något som alla har användning av, för vem lagar inte mat? En vinnare får både ett plastbantningskit large och en skärbräda medium från Lapland Eco Store. Plastbantningskit large innehåller inte mindre än tio olika köksredskap i ekologisk bambu, klicka på bilden nedan får att se hela innehållet. Skärbrädan är också gjord av bambu och limmad med ett vattenbaserat formaldehydfritt lim. Värdet av denna vinst är 664 kronor (807 kronor om redskapen köps styckvis).

Plastbantakit L Lapland Eco Store

Lapland Eco Store är en butik som jag har handlat mycket från. De har bara produkter som är ekologiska och giftfria. Deras sortiment har vuxit stort sedan min första beställning, idag har de ett mycket brett sortiment med exempelvis köksprodukter, hudvård, inredning, nappflaskor, sängkläder, leksaker och mycket annat. Jag tycker de har intressanta produkter, snabba leveranser och bra service. Jag var tvungen att reklamera en vara vid ett tillfälle och det var inte heller några problem.

19890622-origpic-287dfa

Tävlingen består i att svara på följande fråga, vars svar du kan hitta här på bloggen: Vår son använder en barntallrik som jag köpt från Lapland Eco Store, vilket material är den gjord av?

Rätt svar mailar du till tavling@ekopappan.se, skriv Lapland Eco Store i ämnesraden. Tävlingen pågår fram till lördag 31/1 klockan 24.00. De rätta svar som inkommit deltar i utlottningen av priset och vinnaren meddelas via mail. Priset skickas endast till adress inom Sverige. Glöm inte att även gilla ekopappans facebooksida, där länkar jag till nya blogginlägg som publiceras. Lapland Eco Store har också en facebooksida som du hittar här. Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad! Vinnaren heter Eva och är underrättad via e-post. Grattis Eva!

2 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>