Kalaset är över, vardagen återvänder

Nu är bloggens ettårskalas över. Mellan den 21 och 31 januari har sex lyckliga vinnare dragits bland alla dem som varit med och tävlat. Alla vinnare har kontaktats vi epost.

Det har varit väldigt roligt att kunna ha tävlingar med så fina priser. Ett stort tack till de företag som bidrog; EkoLekoSarstad PressAdisgladis, POOPS!, Torfolk gård och Lapland Eco Store. Som jag även försökt vara tydlig med när jag publicerat tävlingarna, så har jag bara frågat företag som jag gillar och som har produkter jag bloggat om. Alla företag har naturligtvis ett fokus på miljö, ekologiskt och hållbart, annars hade jag inte gillat dem.

En positiv effekt av kalset är att jag nått nya läsare. Ekopappans facebooksida har passerat 500, 600 och 700 gillare sedan kalaset började. Att folk läser det jag skriver är min drivkraft för att ha den här bloggen, eftersom jag tycker att det är viktiga frågor jag skriver om. Därför glädjer det mig att antalet följare ökar.

Den tid och energi som jag ägnar åt bloggen, har under kalasets elva dagar mestadels gått åt till att administrera alla tävlingar. Nu ser jag fram emot att skriva lite ”vanliga” blogginlägg igen :-)

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>