Caminos hållbarhetsdag

Idag har jag varit på den hållbarhetsdag som tidningen Camino arrangerade i Stockholm. Jag hade turen att vinna en biljett som Torfolk gård lottade ut på sin facebooksida. Temat för dagen var Framtiden är enkel, och det var många intressanta föreläsningar.

DSC_0340

Det handlade mycket om minimalism som trend, blir vi lyckligare av att äga mindre? Bland annat talade ”minimalistgurun” Joshua Becker och komikern Karin Adelsköld. Karin växte upp i en ”gröna vågen”-familj som ägnade sig åt självhushållning och hade en alternativ livsstil.

Nu sitter jag på tåget hem tillsammans med ett rykande färskt nummer av Camino.

DSC_0355

One comment

  1. Pingback: TV-tips | Ekopappan

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>