Bikes vs Cars, med fri entré

POSTER_BIKESvsCARS_eng
Bild: WG Film

Jag har varit sugen på att se Fredrik Gerttens senaste dokumentär, som handlar om vårt bilberoende och ”kampen” mellan cyklar och bilar i storstäder. Därför blev jag glad när jag såg att Bikes vs Cars visas på Arenan här i Karlstad nu på måndag 4 maj. Dessutom är det fri entré, biljetter kan hämtas hos kontaktcenter i bibliotekshuset.

DSC_0831

Det fanns många biljetter kvar när jag var där igår, så passa på om du är intresserad och befinner dig i närheten av Karlstad. Det verkar inte vara några fler visningar planerade. Trailer kan du se nedan och mer info finns på filmens hemsida.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>