Följ Ekopappan på sociala medier

Ekopappan är en blogg, och att publicera läsvärda inlägg är mitt fokus. Dock så kan sociala medier vara ett bra komplement, ett sätt för dig som gillar bloggen att bli uppmärksammad på att ett nytt inlägg har publicerats. Ekopappans facebooksida har funnits med från det allra första inlägget och det är just nu 934 som gillar Ekopappan, fantastiskt kul!

Två andra sätt att få reda på när nya inlägg publiceras är att följa Ekopappan på Twitter och Ekopappan på Bloglovin. I högerspalten här på bloggen (eller längst ned om du läser i mobilen) finns knappar för detta.

Om du gillar Ekopappan på Facebook och vill se de nya inlägg som publiceras, finns det en sak du behöver göra. Facebooks algoritmer styr vilka statusuppdateringar som hamnar i ditt nyhetsflöde. För sidor, som exempelvis Ekopappan, visas statusuppdateringar bara för 6-11% av dem som gillar sidan. Men det finns en lösning, om du vill vara säker på att få avisering när nya inlägg publicerats gör du så här:

Facebooksidan

1. Gå till Ekopappans facebooksida.

2. Klicka på pilen bredvid ”Gillar”, se bild ovan.

3. Bocka för ”Ta emot aviseringar”.

Klart! Nu får du en avisering när ny status publiceras och detta görs enbart vid nytt blogginlägg. Skulle du vilja sluta att ta emot aviseringar är det bara att klicka bort bocken på motsvarande sätt.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>