Sommarprat om en hållbar värld

pressbilder_johan_ljusbg2
Foto: M. Axelsson/Azote

Idag lyssnade jag på Johan Rockströms sommarprat medan äldste sonen sov middag i Stadsträdgården. Johan Rockström är professor i miljövetenskap vid Stockholms universitet och chef för Stockholm Resilience Centre.

Om du inte redan lyssnat på hans program så tycker jag verkligen att du ska göra det (länk). Låt oss alla bli planetskötare.

 

3 comments

 1. Malin

  Hej!
  Johan Rockström var grym, något alla borde höra på. Men jag har en fråga som inte direkt rör hans sommarprat utan mer din blogg generellt. Jag har förgäves försökt hitta giftfria dockor som är någorlunda lika de vanliga pvc-dockorna som finns på marknaden, d.v.s. med fingrar, tår och detaljer som många av tygdockorna saknar. Det finns ett företag som marknadsför sig genom att skriva att de har giftfria dockor, men så står det att de är svagt parfymerade vilket jag tycker luktar pvc lång väg. Tänker att någon borde ha gjort i naturgummi eller liknande. Alternativt borde vi trycka på om behovet av detta. Är det något du vill grotta i? Tror vi är många som letar.

  • ekopappan

   Hej Malin!
   Jag har inte heller sett någon sådan docka som du beskriver utan bara ekologiska tygdockor. Jag ska hålla ögonen öppna, hör gärna av dig om du hittar något bra alternativ.
   /Per

  • nrw bank kredit kündigen

   Très chouette ce nouvel espace, Laurence … tellement convivial, j’y ai même découvert de nouvelles images. Et pour ce qui est de ce supplément de plaisir estival, j’apprécie beaucoup (une petite préférence pour la troisième à gauche, ces silhouettes jouant sur la ligne d’horizon).

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>