Bibliotek

Idag var det halvdag på jobbet. Gick direkt ned på stan, träffade sambo och de två små som hade vinkat av släkt som varit på besök. Sedan gjorde vi ett spontanbesök på biblioteket, tvååringen lånade en ny bok som strax ska premiärläsas vid nattning.

bibliotek

Bibliotek är verkligen en bra samhällsservice som vi ska vara rädda om. Tillgängligt för alla, gratis att nyttja och bra för läskunskap hos barn, ungdomar och vuxna. Tvååringen har börjat tycka att det är kul med böcker och uppskattar ett lagom långt besök på bibblan. Dessutom är allmänna bibliotek föregångare inom det som numera kallas kollaborativ ekonomi, delandeekonomi eller att ägodela.

lasstund

One comment

  1. Pingback: Bloggåret som gick, 2015 |

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>