Ekopappan live i Stockholm

På söndag gästar jag ”Designsamtalet” på Nationalmuseum Design. Det kommer vara ett samtal kring den pågående utställningen Hemma i framtiden och framförallt det av de tre framtidsscenarierna som kallas Åter till naturen. Klockan 14 är det en guidad visning av utställningen och vid cirka 14.30 börjar samtalet i loungen. Det är fri entré till samtalet men vill man gå med på visningen är det ordinarie entré.

Det ska bli kul och jag ser fram emot ett spännande samtal som jag tror bland annat kommer kretsa kring masskonsumtion, prioriteringar och miljömedvetenhet. Platsen är plan 4 i Kulturhuset Stadsteatern. Kom gärna och säg hej! :-)

atertillnaturen

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>